Restaurant Shkupi

Restaurant Shkupi
Restaurant Shkupi
Ofrojm një meny të gjerë nga kuzhina moderne italiane si dhe pjata të ndryshmë nga ajo tradicionale dhe internacionale. Gjithmom përdorim produktë të freskëta dhe të cilësisë së lartë të punuara në mënyrë artistike nga kuzhineri me famë botërore Enver Lecaj.

Kur përvoja shumvjeçare në kuzhinën italiane shkrihet në traditën qytetare të Çarshisë së Vjetër të Shkupit atëher resultati është ky restorant më vlera të papërshkrueshme siç mban me krenari edhe emrin madhështor të kyreqytetit tonë, Restoranti SHKUPI.
Ju Mirëresim!

Sheshi Skënderbeu
Çarshija e Vjetër
Shkup
+389 2 321 2787
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi
 • Restaurant Shkupi

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restaurant Shkupi