Restorant Prince

Restorant Prince
Restorant Prince
Kuzhina tradicionale shqiptare dhe italiane

Restoranti më i vizituar dhe i pëlqyer në lagjen e Çairit, me një kapacitat të madh dhe shumllojshmëri të ushqimit dhe gjithashtu më një kënd lojrash për fëmijë.

Ferid Murati, 30
Çair
Shkup
+389.2.261.50.51
  • Restorant Prince
  • Restorant Prince
  • Restorant Prince
  • Restorant Prince
  • Restorant Prince
  • Restorant Prince
  • Restorant Prince

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant Prince