Restorant SOFRA

Restorant SOFRA
Restorant SOFRA
Sofra, restorant me një kuzhine të përkryer, e të gërshetuar më së miri me atë tradicionale shqiptare ofron peshkun e fresket dhe verërat italiane e franceze, të një cilësie të lartë dhe e bëjnë qëndrimin tuaj në ambientet tona më të këndshëm e çlodhës.

Është një ndërtesë me gurë, me ambiente të dekoruara në mes me bazend peshku të freskët. Ajo përbëhet nga dy salla ngrënie, dy bare në cdo sallë. Një kuzhinë shumë moderne, ku si specialitet është gatimi i peshkut. Lulishtja është një gjerdan dekorativ, gjelberimi i të cilës gërshetohet me atë të natyrës dhe krijon një ambient c’lodhës për një kafe, pije … në paradite ose mbasditen magjepese

f. Veleshtë
Veleshtë
Strugë
Meriton Vinca
+389 70 984 893
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA
 • Restorant SOFRA

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Restorant SOFRA