Tivoli Hotel Restorant

Tivoli Hotel Restorant
Tivoli Hotel Restorant
Mirësevini në restorantin më të mirë në Tetovë. Pa marrë parasysh se a dëshironi të pini kafen tuaj të parë në mëngjes, ose dëshironi një drekë me partnerët e biznesit tuaj, ose një darkë romantike me personin tënd të dashur, ju do të gjeni vendin tuaj të veçantë në restorantin tonë.

Shijoeni atmosferën e këndshme në restorantin tonë, ngrohtësinë dhe mikpritjen e shërbimit tonë, kuzhinën tonë dhe selektimin e pijeve më të mira. Ju Mirëpresim!

Blulevardi Ilirija nr. 19
1200
Tetovë
+389 44 352 370, Mob. +389 71 389 213
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant
 • Tivoli Hotel Restorant

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Tivoli Hotel Restorant