Vanilla Sky

Vanilla Sky
Vanilla Sky
Specialitet i restorantit tonë është peshku trofta e famshme e liqenit të Ohrit por gjithashtu kemi një meny të gjerë nga kuzhina tradicionale shqiptare si dhe nga ajo ndërkombëtare.

Restoran rreth liqenit me pamje fantastike!

Plazha e qytetit të Strugës
rreth bregut të Liqenit
Strugë
Jetmir Selimi
+389 70 398558
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky
 • Vanilla Sky

Dërgo mesazh drejtuesit të restorantit

Vanilla Sky